2012. március 4., vasárnap

Alaktan2

Ismét egy viz. stud.+alaktan végére értünk és ha lelkiismeretesen dolgoztam volna valszeg most hétvégén próbálnám meg pótolni az elmaradt alvásokat,de az az igazság,hogy most nem nagyon érdekelt a vizstud, és az nem is lett túl jó, viszont az alaktant nagyon élveztem, szóval abból fel is töltök egy-két képet! Röviden az volt a feladat,hogy egymást kellett rajzolni,kiválasztani 4embert és belőlük karaktert építeni.  Nekem sajnos ez az igazi animációs érzékem még  nem fejlődött ki ami kell a karakterépítéshez (és ez elég ciki annak fényében h animációra járok), de szerencsére most már kezdem kapiskálni miről van szó,mikre kell odafigyelni stb...




ja meg arra is rájöttem (jobb később) hogy gépen nem feltétlenül veszti el a karakater a frissességét! Eddig nagyon ódzkodtam a gépen való rajzolástól,de amióta tabletem van tök szerelmes vagyok belé és iszonyatosan élvezem!









ez pedig a storyboard storyboardja! mert volt itt minden a 3hét alatt,parafrázis parafrázisa meg storyboard storyboardja meg mindennek a mindene! Annyi volt egyébként a feladat hogy ki kellet választani egy filmrészletet,azt lestoryboardozni, majd az elkészült karakterekkel behelyettesíteni úgy hogy a sztorit átkellet írni a beállításokat meg a kompozíciót pedig meg kellett tartani. Nah mára ennyi!